Ingrediënten:
- 2 liter groentebouillon of 2 liter water en groentebouillonpoeder zonder smaakversterkers
- acht verse wortelen, liefst bio voor het beste smaakresultaat
- wit van 1 prei
- 1 middelgrote ui
- beetje saffraan
- sap van 1 appelsien
- olijfolie
Zo maak je het:
1. Schil de wortelen en snijdt alle groenten in stukjes.
2. Stoof de groenten 10 minuten aan in wat olijfolie.
3. Bevochtig met de groentebouillon en laat 20 minuten koken.
4. Voeg de saffraan toe. Mix de groentesoep, voeg het appelsiensap toe.
- 2 liter groentebouillon of 2 liter water en groentebouillonpoeder zonder smaakversterkers
- acht verse wortelen, liefst bio voor het beste smaakresultaat
- wit van 1 prei
- 1 middelgrote ui
- beetje saffraan
- sap van 1 appelsien
- olijfolie
Zo maak je het:
1. Schil de wortelen en snijdt alle groenten in stukjes.
2. Stoof de groenten 10 minuten aan in wat olijfolie.
3. Bevochtig met de groentebouillon en laat 20 minuten koken.
4. Voeg de saffraan toe. Mix de groentesoep, voeg het appelsiensap toe.
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.