Ingrediënten voor 1 persoon:
- 2 eieren
- scheutje melk
- peper en zout
- 2 sneetjes kipfilet (broodbeleg)
- halve tomaat of meer
- halve avocado
- zachte geitenkaas
- pijnboompitjes
- handje rucola, andere salade of meer
- beetje plantaardige olie of boter
Zo maak je het:
1. Kluts de eieren, meng dit met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout.
2. Bak de omelet op medium vuur in een anti-aanbakpan met een beetje olie of boter (niet te hoog in temperatuur) en keer hem tussentijds om.
3. Snijd ondertussen de avocado in blokjes, snijd de tomaat in blokjes en rooster de pijnboompitjes.
4. Beleg de omelet met plakjes kipfilet en verdeel de avocado en blokjes tomaat er over. Maak het af met een beetje zachte geitenkaas. Rol de omelet op zodat je een wrap krijgt.
5. Serveer met een handje rucola, zachte geitenkaas en geroosterde pijnboompitjes.
- 2 eieren
- scheutje melk
- peper en zout
- 2 sneetjes kipfilet (broodbeleg)
- halve tomaat of meer
- halve avocado
- zachte geitenkaas
- pijnboompitjes
- handje rucola, andere salade of meer
- beetje plantaardige olie of boter
Zo maak je het:
1. Kluts de eieren, meng dit met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout.
2. Bak de omelet op medium vuur in een anti-aanbakpan met een beetje olie of boter (niet te hoog in temperatuur) en keer hem tussentijds om.
3. Snijd ondertussen de avocado in blokjes, snijd de tomaat in blokjes en rooster de pijnboompitjes.
4. Beleg de omelet met plakjes kipfilet en verdeel de avocado en blokjes tomaat er over. Maak het af met een beetje zachte geitenkaas. Rol de omelet op zodat je een wrap krijgt.
5. Serveer met een handje rucola, zachte geitenkaas en geroosterde pijnboompitjes.
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.