Ingrediënten voor 2 personen:
- 240 ml amandelmelk
- 55 gram chiazaad
- 35 gram cashewnoten
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel ongezoet vanillepoeder
- 6 verse dadels, ontpit
- twee handjes bosbessen of aardbeien
Zo maak je het:
1. Meng de amandelmelk met de chiazaadjes, cashewnoten, citroensap en vanille. Zet dit een nachtje in de koeling. Doe het ’s ochtends samen met de dadels en de bosbessen in de keukenmachine en verdeel het mengsel over twee kommetjes of glaasjes.
2. Serveer de chiapudding met bijvoorbeeld een beetje sojakwark, vers fruit, en donkere chocolade (minstens 72% cacao).
- 240 ml amandelmelk
- 55 gram chiazaad
- 35 gram cashewnoten
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel ongezoet vanillepoeder
- 6 verse dadels, ontpit
- twee handjes bosbessen of aardbeien
Zo maak je het:
1. Meng de amandelmelk met de chiazaadjes, cashewnoten, citroensap en vanille. Zet dit een nachtje in de koeling. Doe het ’s ochtends samen met de dadels en de bosbessen in de keukenmachine en verdeel het mengsel over twee kommetjes of glaasjes.
2. Serveer de chiapudding met bijvoorbeeld een beetje sojakwark, vers fruit, en donkere chocolade (minstens 72% cacao).
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.