Ingrediënten 2 personen:
2 zalmfilets
1 broccoli
200 g passata
1 rode puntpaprika
sojasaus
balsamicoazijn
knoflook
1 broccoli
200 g passata
1 rode puntpaprika
sojasaus
balsamicoazijn
knoflook
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de broccoli in roosjes en kook 3 minuten. Leg de broccoli in een ovenschaal. Snijd de zalm in 4 stukken en leg bovenop de broccoli. Kruid met peper en zout. Meng 6 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels balsamicoazijn en 3 eetlepels water met de passata. Lepel de saus vooral op de zalm en een beetje op de broccoli. Plet 2 teentjes knoflook en strooi over de ovenschotel. Snijd de paprika in stukjes en strooi overheen de schotel. Zet gedurende 20 minuten in de oven.
Bron: Ovengebakken zalm met broccoli en heerlijke tomatensaus, Nog Eenvoudiger
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.