• PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • GEZONDE RECEPTEN
    • RECEPTEN
    • GRATIS RECEPTEN
  • TARIEVEN
  • MIJN KLANTEN
  • CONTACT

Worteldip

Ingrediënten 4 personen:
- 350 g wortelen
- 1 el olijfolie extra vierge
- 1 kleine ui
- 1 teentje look
- 0,5 tl zout
- 60 ml groentebouillon
- 3 el tahini
- halve citroen, het sap
- 0,5 tl gedroogde koriander
- 0,5 tl gedroogde komijn
- 2 cm verse gember
- 1/8 tl kaneelpoeder
- 1 snuifje cayennepeper
- 10 g verse koriander
- 1 el sesamzaadjes

Zo maak je het:
1. Schil de wortels, doe ze in stukjes en kook of stoom ze helemaal gaar. 
2. Doe alle ingrediënten (behalve de verse koriander en de sesam) in de blender en mix tot je een egale massa hebt. 
3. Doe de verse koriander erbij en blend nog een paar keer. 
4. Doe in een potje en werk af met sesam.

Tip: lekker om als dip te serveren met groentjes maar ook lekker op een cracker bij de lunch!

Bron: Njam tv, worteldip
NIEUWSBRIEF
Nieuws, tips, recepten,... in je mailbox?
inschrijven


Gezond eten
Suikervrije voeding
Gezond afslanken
Sportvoeding
Kindervoeding
Natuurvoeding
Emotie-eten
Low carb
Keto
Intermittent fasting
​

Puur en gezond voedingscoach
Kapelleriestraat 33
8840 Stade
n
lobke@puurengezond.be

TEL 0468 16 06 72
BTW 0600 966 072
Foto
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • GEZONDE RECEPTEN
    • RECEPTEN
    • GRATIS RECEPTEN
  • TARIEVEN
  • MIJN KLANTEN
  • CONTACT