Puur en gezond voedingscoach / Staden
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • HEALTY FOODBLOG
  • TARIEVEN
  • CONTACT
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • HEALTY FOODBLOG
  • TARIEVEN
  • CONTACT
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Worteldip

Ingrediënten 4 personen:
- 350 g wortelen
- 1 el olijfolie extra vierge
- 1 kleine ui
- 1 teentje look
- 0,5 tl zout
- 60 ml groentebouillon
- 3 el tahini
- halve citroen, het sap
- 0,5 tl gedroogde koriander
- 0,5 tl gedroogde komijn
- 2 cm verse gember
- 1/8 tl kaneelpoeder
- 1 snuifje cayennepeper
- 10 g verse koriander
- 1 el sesamzaadjes

Zo maak je het:
1. Schil de wortels, doe ze in stukjes en kook of stoom ze helemaal gaar. 
2. Doe alle ingrediënten (behalve de verse koriander en de sesam) in de blender en mix tot je een egale massa hebt. 
3. Doe de verse koriander erbij en blend nog een paar keer. 
4. Doe in een potje en werk af met sesam.

Tip: lekker om als dip te serveren met groentjes maar ook lekker op een cracker bij de lunch!

Bron: Njam tv, worteldip
Plan je afspraak
Foto

Gezond afslanken
Sportvoedingscoach
Kindervoedingscoach
Natuurvoedingscoach
Orthomoleculaire voeding
Emotie-eten
Suikervrije voeding
Low carb
Keto
Intermittent fasting

© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.