• PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • GEZONDE RECEPTEN
    • RECEPTEN
    • GRATIS RECEPTEN
  • TARIEVEN
  • MIJN KLANTEN
  • CONTACT

Suikervrije zadencrackers

Gezond en glutenvrij tussendoortje: zelfgemaakte suikervrije crackers zijn gewoon het lekkerst!

Ingrediënten:
- 75 g pompoenpitten
- 75 g zonnebloempitten
- 35 g gebroken lijnzaad
- 35 g sesamzaad
- 50 g amandelmeel
- 1 ei
- 2 el vloeibare kokosolie 

Zo maak je het:
1. Verwarm de oven voor tot 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een bakmatje.
2. Combineer alle ingrediënten voor de crackers in een grote kom en roer goed door elkaar.
3. Spreid het mengsel uit over de bakplaat in de vorm van een rechthoek met een dikte van 5mm. Druk stevig aan.
4. Bak de crackers in ca. 35 minuten knapperig. Laat even af koelen en breek vervolgens in stukken.

Ik serveerde deze crackers als lunch bij deze romige avocadosoep! Heerlijke koolhydraatarme lunch!

NIEUWSBRIEF
Nieuws, tips, recepten,... in je mailbox?
inschrijven


Gezond eten
Suikervrije voeding
Gezond afslanken
Sportvoeding
Kindervoeding
Natuurvoeding
Emotie-eten
Low carb
Keto
Intermittent fasting
​

Puur en gezond voedingscoach
Kapelleriestraat 33
8840 Stade
n
lobke@puurengezond.be

TEL 0468 16 06 72
BTW 0600 966 072
Foto
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • GEZONDE RECEPTEN
    • RECEPTEN
    • GRATIS RECEPTEN
  • TARIEVEN
  • MIJN KLANTEN
  • CONTACT