Gezond en glutenvrij tussendoortje: zelfgemaakte suikervrije crackers zijn gewoon het lekkerst!
Ingrediënten:
- 75 g pompoenpitten
- 75 g zonnebloempitten
- 35 g gebroken lijnzaad
- 35 g sesamzaad
- 50 g amandelmeel
- 1 ei
- 2 el vloeibare kokosolie
- 75 g pompoenpitten
- 75 g zonnebloempitten
- 35 g gebroken lijnzaad
- 35 g sesamzaad
- 50 g amandelmeel
- 1 ei
- 2 el vloeibare kokosolie
Zo maak je het:
1. Verwarm de oven voor tot 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een bakmatje.
2. Combineer alle ingrediënten voor de crackers in een grote kom en roer goed door elkaar.
3. Spreid het mengsel uit over de bakplaat in de vorm van een rechthoek met een dikte van 5mm. Druk stevig aan.
4. Bak de crackers in ca. 35 minuten knapperig. Laat even af koelen en breek vervolgens in stukken.
Ik serveerde deze crackers als lunch bij deze romige avocadosoep! Heerlijke koolhydraatarme lunch!
1. Verwarm de oven voor tot 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een bakmatje.
2. Combineer alle ingrediënten voor de crackers in een grote kom en roer goed door elkaar.
3. Spreid het mengsel uit over de bakplaat in de vorm van een rechthoek met een dikte van 5mm. Druk stevig aan.
4. Bak de crackers in ca. 35 minuten knapperig. Laat even af koelen en breek vervolgens in stukken.
Ik serveerde deze crackers als lunch bij deze romige avocadosoep! Heerlijke koolhydraatarme lunch!
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.