Lunchsalade met gegrilde kip, avocado, zongedroogde kerstomaatjes, feta en geroosterde pijnboompitten.
Vol gezonde vetten en eiwitten!
Ook perfect om koud mee te nemen naar je werk!
Vol gezonde vetten en eiwitten!
Ook perfect om koud mee te nemen naar je werk!
Ingrediënten 2 personen:
- 2 grote handen babyspinazie, in fijne reepjes
- 300 g kipfilet, gegrild
- 1 avocado, in stukjes
- 8 zongedroogde tomaatjes, in stukjes
- 50 g feta
- 30 g geroosterde pijnboompitten
Dressing
- 2 el olijfolie extra vierge
- 1 el citroensap
- 1 kl rode wijnazijn
- 1 kl gedroogde basilicum
- 1/2 kl gedroogde oregano
- 1 kl biohoning
- 1 kl graantjesmosterd
- versgemalen peper en zout
- 2 grote handen babyspinazie, in fijne reepjes
- 300 g kipfilet, gegrild
- 1 avocado, in stukjes
- 8 zongedroogde tomaatjes, in stukjes
- 50 g feta
- 30 g geroosterde pijnboompitten
Dressing
- 2 el olijfolie extra vierge
- 1 el citroensap
- 1 kl rode wijnazijn
- 1 kl gedroogde basilicum
- 1/2 kl gedroogde oregano
- 1 kl biohoning
- 1 kl graantjesmosterd
- versgemalen peper en zout
Zo maak je het:
1. Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje.
2. Schik de gesneden spinazie op 2 borden.
3. Schik de gegrilde kip, de avocado, feta en pijnboompitten bovenop de spinazie. Werk af met de vinaigrette.
4. Smakelijk!!!!
1. Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje.
2. Schik de gesneden spinazie op 2 borden.
3. Schik de gegrilde kip, de avocado, feta en pijnboompitten bovenop de spinazie. Werk af met de vinaigrette.
4. Smakelijk!!!!
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.