Lunchsalade met gegrilde kip, avocado, zongedroogde kerstomaatjes, feta en geroosterde pijnboompitten. Vol gezonde vetten en eiwitten! Ook perfect om koud mee te nemen naar je werk!
Ingrediënten 2 personen: - 2 grote handen babyspinazie, in fijne reepjes - 300 g kipfilet, gegrild - 1 avocado, in stukjes - 8 zongedroogde tomaatjes, in stukjes - 50 g feta - 30 g geroosterde pijnboompitten Dressing - 2 el olijfolie extra vierge - 1 el citroensap - 1 kl rode wijnazijn - 1 kl gedroogde basilicum - 1/2 kl gedroogde oregano - 1 kl biohoning - 1 kl graantjesmosterd - versgemalen peper en zout
Zo maak je het: 1. Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje. 2. Schik de gesneden spinazie op 2 borden. 3. Schik de gegrilde kip, de avocado, feta en pijnboompitten bovenop de spinazie. Werk af met de vinaigrette. 4. Smakelijk!!!!