Zo maak je het: 1. Snijd de perziken in partjes, besprenkel ze met olijfolie. Leg de perziken in een (grill)pan en grill ze zachtjes c.a. 10 minuten, totdat ze zachter zijn en mooie bruine streepjes hebben. 2. Verdeel in de tussentijd de rucola over de borden. Halveer de cherry tomaatjes en verdeel deze over de salade. Besprenkel de salade met wat balsamicoazijn en breng op smaak met wat peper en zout. 3. Wanneer de perziken klaar zijn, laat je ze een paar minuten afkoelen tot lauwwarm en bestrooi ze met een klein beetje gemberpoeder. Daarna leg je ze rondom op de salade. Breng ze eventueel extra op smaak met wat verse peper en zout. Houd het midden van de salade vrij voor de burrata. 4. Snijd de burrata voorzichtig in tweeën (pas op, de romige binnenkant kan eruit sijpelen) en leg de helften in het midden van de borden. Breng de burrata op smaak met wat druppels olijfolie en verse peper. Garneer de salade tenslotte met wat gehalveerde pistachenootjes.