Puur en gezond voedingscoach / Staden
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • HEALTY FOODBLOG
  • TARIEVEN
  • CONTACT
  • GEZOND AFSLANKEN
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • HEALTY FOODBLOG
  • TARIEVEN
  • CONTACT
  • GEZOND AFSLANKEN
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Kipburger met aziatische saus

Ingrediënten voor 2 personen:
-
1 grote kipfilet
- 100 gram panko (Japans paneermeel)
- 100 gram Griekse yoghurt
- 2 speltbroodjes
- 1 avocado
- Verse koriander
- 1/2 komkommer
- Paar blaadjes (ijsberg)sla
- Een paar worteltjes
- lenteui

soja-mayo-saus:
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel sojasaus
- 1/2-1 theelepel wasabi pasta
- Scheutje sesamolie  

Zo maak je het:
1. Snijd de kip in de lengte doormidden, zodat twee platte stukken kipfilet ontstaan. Zet daarna twee bordjes klaar. Op het eerste bordje schep je wat yoghurt, op smaak gebracht met peper en zout. Op het tweede bordje verdeel je de panko.
2. Leg de stukken kip daarna in de yoghurt en zorg ervoor dat de kip overal bedekt is met een laagje yoghurt. Haal de kip daarna voorzichtig door de panko en zorg ervoor dat de kip goed en gelijkmatig gepaneerd is. Bak de kip daarna c.a. 15 minuten in de oven (op 220 graden, halverwege omkeren), totdat de kip bruin, gaar en krokant is.
3. Snijd de komkommer in reepjes en verwijder het natte binnendeel. Snijd ook de wortels in dunne reepjes, de avocado in plakjes en de lenteui in ringetjes. Zet dit even apart. Maak de Japanse mayonaise door de ingrediënten hierboven naar smaak met elkaar te mengen.


Plan je afspraak
Foto

Gezond afslanken
Sportvoedingscoach
Kindervoedingscoach
Natuurvoedingscoach
Orthomoleculaire voeding
Emotie-eten
Suikervrije voeding
Low carb
Keto
Intermittent fasting

© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.