Zo maak je het: 1. Snijd de kip in de lengte doormidden, zodat twee platte stukken kipfilet ontstaan. Zet daarna twee bordjes klaar. Op het eerste bordje schep je wat yoghurt, op smaak gebracht met peper en zout. Op het tweede bordje verdeel je de panko. 2. Leg de stukken kip daarna in de yoghurt en zorg ervoor dat de kip overal bedekt is met een laagje yoghurt. Haal de kip daarna voorzichtig door de panko en zorg ervoor dat de kip goed en gelijkmatig gepaneerd is. Bak de kip daarna c.a. 15 minuten in de oven (op 220 graden, halverwege omkeren), totdat de kip bruin, gaar en krokant is. 3. Snijd de komkommer in reepjes en verwijder het natte binnendeel. Snijd ook de wortels in dunne reepjes, de avocado in plakjes en de lenteui in ringetjes. Zet dit even apart. Maak de Japanse mayonaise door de ingrediënten hierboven naar smaak met elkaar te mengen.