Ingrediënten voor 4 personen:
- 400 g kipfilet
- 2 zoete puntpaprika's
- 1 ui
- 1 ei
- 60 g kokosmeel
- 1 tot 2 kl currypoeder
- 1 el olijfolie
- peper en zout
- 2 broccoli's of andere stoomgroentjes
- 400 g kipfilet
- 2 zoete puntpaprika's
- 1 ui
- 1 ei
- 60 g kokosmeel
- 1 tot 2 kl currypoeder
- 1 el olijfolie
- peper en zout
- 2 broccoli's of andere stoomgroentjes
Zo maak je het:
1. Was de zoete paprika's en snij ze in kleinere stukjes.
2. Doe de kipfilets, zoete paprika en ui apart in een hakmolen en mix fijn. Doe alle ingrediënten in een aparte kom en voeg het kokosmeel, ei, currypoeder, olijfolie, peper en zout toe. Meng alles goed met de handen.
3. Maak er hamburgers van.Doe een beetje olijfolie in een pan, zet het vuur op en bak de burgers hierin op een laag vuur (!opgelet ze worden gauw donker!). Draai ze regelmatig om.
4. Kook (of nog beter: stoom) de broccoli beetgaar in water met wat zout in.
5. Serveer samen met eventueel nog andere groenten, smakelijk!
1. Was de zoete paprika's en snij ze in kleinere stukjes.
2. Doe de kipfilets, zoete paprika en ui apart in een hakmolen en mix fijn. Doe alle ingrediënten in een aparte kom en voeg het kokosmeel, ei, currypoeder, olijfolie, peper en zout toe. Meng alles goed met de handen.
3. Maak er hamburgers van.Doe een beetje olijfolie in een pan, zet het vuur op en bak de burgers hierin op een laag vuur (!opgelet ze worden gauw donker!). Draai ze regelmatig om.
4. Kook (of nog beter: stoom) de broccoli beetgaar in water met wat zout in.
5. Serveer samen met eventueel nog andere groenten, smakelijk!
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.