Ingrediënten:
- 1 el gemalen kokos
- 10 gedroogde dadels
- 1,5 el amandelen (ongebrande)
- 1 el pure chocolade
- 1 el kokosolie
- halve rijstwafel
Zo maak je het:
1.We beginnen met het moeilijkste werkje: de dadels fijn mixen. Doe dit zeker in een stevige keukenmachine. Schep de fijngemalen brij in een kom.
2. Hak hierna de amandelen en de chocolade grof.
3. Doe deze samen met de kokosolie en de gemalen kokos bij de dadels.
4. Om af te sluiten breek je de rijstwafel in kleine stukjes bovenop de brij.
5. Kneed alles tot een samenhangend geheel met je handen.
6. Vorm met dit geheel een rechthoek van ongeveer 1,5 cm dik (lengte en breedte maakt niet uit). Dek het even af met vershoudfolie en laat het minstens 30 minuten opstijven in de ijskast.
- 1 el gemalen kokos
- 10 gedroogde dadels
- 1,5 el amandelen (ongebrande)
- 1 el pure chocolade
- 1 el kokosolie
- halve rijstwafel
Zo maak je het:
1.We beginnen met het moeilijkste werkje: de dadels fijn mixen. Doe dit zeker in een stevige keukenmachine. Schep de fijngemalen brij in een kom.
2. Hak hierna de amandelen en de chocolade grof.
3. Doe deze samen met de kokosolie en de gemalen kokos bij de dadels.
4. Om af te sluiten breek je de rijstwafel in kleine stukjes bovenop de brij.
5. Kneed alles tot een samenhangend geheel met je handen.
6. Vorm met dit geheel een rechthoek van ongeveer 1,5 cm dik (lengte en breedte maakt niet uit). Dek het even af met vershoudfolie en laat het minstens 30 minuten opstijven in de ijskast.
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.