Ingrediënten voor ongeveer 14 tot 16 stuks:
- 2 heel rijpe bananen
- 100 g havermout
- een handvol hazelnoten of amandelen, grof gehakt
- 30 g fondant chocolade (min. 72 % cacao), gehakt in stukjes
- 2 heel rijpe bananen
- 100 g havermout
- een handvol hazelnoten of amandelen, grof gehakt
- 30 g fondant chocolade (min. 72 % cacao), gehakt in stukjes
Zo maak je het:
1. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 165°C).
2. Prak de bananen fijn met een vork. Voeg er de havermout aan toe, schep goed om en laat ongeveer 15 minuten rusten.
3. Vermeng de noten en de chocolade onder het havermout-banaanmengsel.
4. Leg een vel bakpapier of bakmatje op een bakplaat en maak 14 tot 16 hoopjes. Je hoeft ze niet plat te drukken.
5. Zet ze 20 tot 25 minuten in de oven.
1. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 165°C).
2. Prak de bananen fijn met een vork. Voeg er de havermout aan toe, schep goed om en laat ongeveer 15 minuten rusten.
3. Vermeng de noten en de chocolade onder het havermout-banaanmengsel.
4. Leg een vel bakpapier of bakmatje op een bakplaat en maak 14 tot 16 hoopjes. Je hoeft ze niet plat te drukken.
5. Zet ze 20 tot 25 minuten in de oven.
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.