Ingrediënten 2 personen:
- 1 broccoli, in roosjes
- 1 zoete appel, in stukjes
- 45 g pecannoten
- 1 grote wortel, in staafjes gesneden
- 1 rode ui, fijngesneden
- 40 g rozijnen of gedroogde veenbessen
Dressing:
- 2 grote el (soja)kwark of griekse yoghurt
- 1 el appel azijn
- 1 kl biohoning
- versgemalen zout en zwarte peper
- 1 broccoli, in roosjes
- 1 zoete appel, in stukjes
- 45 g pecannoten
- 1 grote wortel, in staafjes gesneden
- 1 rode ui, fijngesneden
- 40 g rozijnen of gedroogde veenbessen
Dressing:
- 2 grote el (soja)kwark of griekse yoghurt
- 1 el appel azijn
- 1 kl biohoning
- versgemalen zout en zwarte peper
Zo maak je het:
1. Kook de broccoli beetgaar (niet te zacht) en laat afkoelen. 2. Snij de wortel, appel en ui fijn. 3. Meng de ingrediënten voor de dressing. 4. Meng de groenten, appel, rode ui en rozijnen met de dressing in een grote kom. 5. Werk af met de pecannoten. Smakelijk! Tip: ideaal als lunch om mee te nemen! |
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.