Puur en gezond voedingscoach / Staden
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • HEALTY FOODBLOG
  • TARIEVEN
  • CONTACT
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • HEALTY FOODBLOG
  • TARIEVEN
  • CONTACT
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Broccoli appel salade

Ingrediënten 2 personen:
- 1 broccoli, in roosjes
- 1 zoete appel, in stukjes
- 45 g pecannoten
-
1 grote wortel, in staafjes gesneden
- 1 rode ui, fijngesneden
- 40 g rozijnen of gedroogde veenbessen

Dressing:
- 2 grote el (soja)kwark of griekse yoghurt
- 1 el appel azijn
- 1 kl biohoning
- versgemalen zout en zwarte peper

Foto
 Zo maak je het:
1. Kook de broccoli beetgaar (niet te zacht) en laat afkoelen.
2. Snij de wortel, appel en ui fijn.
3. Meng de ingrediënten voor de dressing.
4. Meng de groenten, appel, rode ui en rozijnen met de dressing in een grote kom.
5. Werk af met de pecannoten. Smakelijk!
Tip: ideaal als lunch om mee te nemen!

Plan je afspraak
Foto

Gezond afslanken
Sportvoedingscoach
Kindervoedingscoach
Natuurvoedingscoach
Orthomoleculaire voeding
Emotie-eten
Suikervrije voeding
Low carb
Keto
Intermittent fasting

© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.