Ingrediënten voor 12 muffins:
– 4 bananen (zo rijp mogelijk)
– 2 eieren
– 200 g volkoren speltmeel
– 100 g havermout
– 2 tl bakpoeder
– 2 tl kaneel
– 1 tl ongesuikerd vanillepoeder
– 4 bananen (zo rijp mogelijk)
– 2 eieren
– 200 g volkoren speltmeel
– 100 g havermout
– 2 tl bakpoeder
– 2 tl kaneel
– 1 tl ongesuikerd vanillepoeder
Zo maak je het:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Prak de bananen fijn met een vork. Voeg daarna de eieren erbij en meng goed.
3. Daarna doe je het meel, de havermout, kaneel, bakpoeder en vanillepoeder erbij. Meng alles nog eens goed.
4. Vet daarna de muffin vormen in met kokosolie, en doe het beslag in de vorm.
5. Zet de muffins 25 minuten in de voorverwarmde oven.
6. Smakelijk!
Extra tip: voor een tussendoortje altijd in handbereik of voor een snel ontbijt: vries de muffins in! Als je er zo lang kan van blijven tenminste ;)
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Prak de bananen fijn met een vork. Voeg daarna de eieren erbij en meng goed.
3. Daarna doe je het meel, de havermout, kaneel, bakpoeder en vanillepoeder erbij. Meng alles nog eens goed.
4. Vet daarna de muffin vormen in met kokosolie, en doe het beslag in de vorm.
5. Zet de muffins 25 minuten in de voorverwarmde oven.
6. Smakelijk!
Extra tip: voor een tussendoortje altijd in handbereik of voor een snel ontbijt: vries de muffins in! Als je er zo lang kan van blijven tenminste ;)
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.