• PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • GEZONDE RECEPTEN
    • RECEPTEN
    • GRATIS RECEPTEN
  • TARIEVEN
  • MIJN KLANTEN
  • CONTACT

Aubergine met burrata en perzik

Ingrediënten 2 personen:

2 aubergines
2 bollen burrata van 125 g
2 perziken
handje amandelen
gedroogde oregano
Olijfolie extra vierge
ongeveer 1 eetlepel biohoning

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden (160 graden heteluchtoven).
Spoel de aubergines, snij ze in het midden door en smeer ze in met olijfolie. Kruid ze met zeezout, peper en gedroogde oregano. Leg ze in een ovenschaal en bedek daarna met aluminiumfolie. Pof ze vervolgens ongeveer 60 minuten in de oven. Knijp er even in, wanneer ze zacht zijn dan zijn ze klaar.
In de tussentijd hak je de amandelen en rooster je ze in een pan. Snijd de perziken in dunne plakken langs de pit heen. Besprenkel ze daarna met wat olijfolie en bak of grill het fruit in een pan totdat hetfruit wat zachter is geworden. Besprenkel ze daarna met wat honing.
Wanneer de aubergines gepoft zijn, haal ze uit de oven en verdeel je de burrata over de aubergines.
Verdeel de perziken erop. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout, en bij voorkeur met wat extra druppeltjes honing.
Garneer met amandelen.


NIEUWSBRIEF
Nieuws, tips, recepten,... in je mailbox?
inschrijven


Gezond eten
Suikervrije voeding
Gezond afslanken
Sportvoeding
Kindervoeding
Natuurvoeding
Emotie-eten
Low carb
Keto
Intermittent fasting
​

Puur en gezond voedingscoach
Kapelleriestraat 33
8840 Stade
n
lobke@puurengezond.be

TEL 0468 16 06 72
BTW 0600 966 072
Foto
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.
  • PUUR EN GEZOND
  • ADVIES OP MAAT
  • GEZONDE RECEPTEN
    • RECEPTEN
    • GRATIS RECEPTEN
  • TARIEVEN
  • MIJN KLANTEN
  • CONTACT