Ingrediënten:
- 1/3 ananas, schil en harde kern verwijderd en in blokjes
- 60 g blauwe bessen
- 60 g speltmeel
- 50 g boekweitmeel
- 20 g amandelschilfers en een snuifje fleur de sel
- 40 g kokosolie
- 50 g ahornsiroop
- kokosyoghurt, bv. Alpro kokosyoghurt
Zo maak je het:
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Vermeng de twee soorten meel en kneed er de kokosolie en ahornsiroop doorheen. Zo krijg je een authentieker “kruimel”-effect.
3. Vermeng de amandelschilfers onder het crumbledeeg.
4. Verdeel de ananas en bosbessen over (twee) vuurvaste schaaltjes en verdeel hier bovenop het crumbledeeg.
5. Plaats zo’n 25 à 30 minuten in de oven en serveer met wat kokosyoghurt.
- 1/3 ananas, schil en harde kern verwijderd en in blokjes
- 60 g blauwe bessen
- 60 g speltmeel
- 50 g boekweitmeel
- 20 g amandelschilfers en een snuifje fleur de sel
- 40 g kokosolie
- 50 g ahornsiroop
- kokosyoghurt, bv. Alpro kokosyoghurt
Zo maak je het:
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Vermeng de twee soorten meel en kneed er de kokosolie en ahornsiroop doorheen. Zo krijg je een authentieker “kruimel”-effect.
3. Vermeng de amandelschilfers onder het crumbledeeg.
4. Verdeel de ananas en bosbessen over (twee) vuurvaste schaaltjes en verdeel hier bovenop het crumbledeeg.
5. Plaats zo’n 25 à 30 minuten in de oven en serveer met wat kokosyoghurt.
© COPYRIGHT Puur en gezond 2017. ALL RIGHTS RESERVED.